Director Banda Juvenil

Alfonso Bautista Piquer

[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][fusion_text]Rafelbunyol (València) 1978. Comença els seus estudis musicals a l’Escola de Música de la seva població amb el professor Jesús Martí Correa. Posteriorment es trasllada al Conservatori Professional de València i Conservatori Professional de Meliana on obté el títol de Professor, en l’Especialitat de Saxòfon, estudiant amb professors com Miguel Llopis, Ángel Molina, Manuel Segarra, Javier De la Vega, Jesús Oron Garcia, amb qual continua els seus estudis finalitzant el 2003, al Conservatori Superior de Música de Castelló.

Ha participat en nombrosos cursos de perfeccionament a Cullera, Sagunt, Rafelbunyol, Gandia amb professors de prestigi internacional com Miguel Llopis, Amparo Madrid, Jesús Orón, Manuel Miján, Claude Delangle, entre d’altres.

Ha estat requerit en nombroses ocasions com a reforç de moltes bandes, realitzant nombroses gires per la geografia Espanyola (Galícia, Madrid, Terol Huelva, Almeria, Mallorca, Alacant, València, Castelló, etc ..) i Internacional (Portugal, Àustria, França, Alemanya) i orquestres com l’Orquestra “Les Perles de Moscou”, dirigida per Lluís SanJaime.

Realitza concerts amb ensembles de saxòfons com el del Conservatori Municipal de Meliana i amb l’Ensemble de Castelló amb el qual va participar en les IV Jornades Mediterrànies Sobre el Saxòfon celebrades a Alacant (Abril 2001).

Professor de Música en IES Alfinach, IES Bovalar, Ies Porcar, IES Vall d’alba, entre altres desde 2005.

Cursa direcció de Banda amb el professor Jose Rafael Pascual Vilaplana, a l’escola comarcal de la Vall d’Albaida i el Comptat, i amb Henri Adams en l’acadèmia Piccolo de Mislata.

Director de la Banda Juvenil de la Pobla Farnals des de 2007 a 2016.

En l’actualitat és Professor de Saxòfon a l’Escola de la Societat Musical “La Primitiva” de Rafelbunyol, de la Sdad. Musical Sta Cecília de Naquera, del Centre Integrat al Conservatori Professional de Música número 2 de València Col · legi “La Purísima”, i CAM de Bètera.
Director de la Banda Juvenil CAM de Bètera desde 2006; des de 2012 Banda Simfònica i Banda juvenil de la Stat Musical Santa Cecília de Nàquera; i des de desembre de 2016, Banda Juvenil de la Societat Musical Tres Forques ( Valencia ).

Així mateix compagina la docència en Instituts de la Conselleria d’Educació, amb els estudis de Direcció de Banda en l’Acadèmia Study d’ Estivella i en Universitat CPA Salduie ( Saragossa ) els estudis del cicle Superior de “Sonido para audiovisuales y espectáculos ” .[/fusion_text][/one_full]

[one_full last=”yes” spacing=”yes” center_content=”no” hide_on_mobile=”no” background_color=”” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” background_position=”left top” hover_type=”none” link=”” border_position=”all” border_size=”0px” border_color=”” border_style=”” padding=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” class=”” id=””][imageframe lightbox=”no” gallery_id=”” lightbox_image=”” style_type=”none” hover_type=”none” bordercolor=”” bordersize=”0px” borderradius=”0″ stylecolor=”” align=”center” link=”” linktarget=”_self” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ animation_offset=”” hide_on_mobile=”no” class=”” id=””] [/imageframe][/one_full]

Abrir conversación
Hola! Si quieres información sobre nuestra escuela, o agrupaciones, escríbenos y hablamos por WhatsApp