Enguany la Societat Musical la Unió de Tres Forques participarà en la Despertà i l’Entrada de Bandes del diumenge 24 de febrer.

L’Entrada de bandes serà a partir de les 11:30 hores . Des de la Plaça de la Verge de València i fins a la de l’Ajuntament desfilaran al voltant de 500 músics pertanyents a 10 bandes de música: Centre Instructiu Musical de Benimaclet, Centre Instructiu Musical de Castellar-Oliveral, Centre Instructiu Musical Tendetes, Sociedad Instructiva del Obrero Agrícola i Musical de Benimàmet, Societat Instructiva Musical del Palmar, Societat Musical Barri de Malilla, Societat Musical dels Orriols, Societat Musical la Unió de Tres Forques, Societat Musical dels Poblats Marítims i Societat Musical Unió de Percadors-El Cabanyal.

També participaran altres bandes convidades: l’Associació Musical La Torre, l’Escola de tabal i dolçaina de la Junta Central Fallera, la Banda de Música de la Creu Roja de València, la Gayano’s Women Band i, per tancar la desfilada, el Centre Musical de Beniopa.

Una vegada arribats a l’Ajuntament, tots els músics s’agruparan per famílies per tal d’interpretar conjuntament el pas doble El Fallero de José Serrano. (Fuente: COSOMUVAL)

PROGRAMA FALLAS 2019